Terénní kurz za poznáváním planě rostoucích kytek k jídlu, na který se můžete vydat s dětmi jakéhokoliv věku. Dozvíte se, jaké rostliny dětem nechat ochutnávat přímo z louky, aniž byste měli strach o jejich bezpečnost a čím z volné přírody obohatit jídelníček. Při nákupu dvou kurzů získejte slevu. Zadejte slevový kód 2x_maminky_a_deti a zaplaťte jen 532 Kč za jeden.
Na kurzu budeme především trhat a ochutnávat – šťovík, čekanku, bršlici, jitrocel… a seznamovat se se vším, čím se dá vylepšit nejen dětský jídelníček. Na kurzech s dospělými se často mluví o tom, co kdo jako dítě jedl. Většinou si nikdo nepamatuje, proč a kdy s touto kratochvílí přestal. Ale to se změní.
Co si z kurzu odnesete:
Jana Vlková se s humorem představuje jako expertka jedlého kvítí a býlí. Vystudovala ekologii na Přírodovědecké fakultě UK a fakultu sociálních věd tamtéž. Vydala knihy Květinová kuchařka, Kytky k jídlu, Pampelišky k jídlu, Notes Květinové kuchařky. V létě pořádá terénní výpravy, kurzy a semináře, v zimě přednášky.