Nezmeškejte konec léta se všemi jeho potěšeními. Přichází opulentnost, v níž se spolu snoubí dokonale vybarvené květy, množství plodů i některé zelené lupení zažívající „druhou mízu“. Při nákupu dvou kurzů získejte slevu. Zadejte slevový kód 2x_pozdni_leto
Naučíte se jak získat z dospělých rostlin to nejlepší. Zjistíte, které rostliny se dají ještě honem nashromáždit pro podzimní a zimní zásoby. Dozvíte se, jak se rostliny brání snědení a jak na ně vyzrát. A také třeba proč je podzim časem kořenů, abyste byli připraveni i na podzimní sezonu.
Co si z kurzu odnesete:
Jana Vlková se s humorem představuje jako expertka jedlého kvítí a býlí. Vystudovala ekologii na Přírodovědecké fakultě UK a fakultu sociálních věd tamtéž. Vydala knihy Květinová kuchařka, Kytky k jídlu, Pampelišky k jídlu, Notes Květinové kuchařky. V létě pořádá terénní výpravy, kurzy a semináře, v zimě přednášky.